"Zeleni gradovi 2022."

Gradonačelnik Kordić sudjeluje na godišnjoj konferenciji EBRD-a u Beču

20.10.2022.
u 15:30

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić sudjeluje u radu godišnje konferencije EBRD-a "Zeleni gradovi 2022." (Green Cities Annual Conference) koja se održava u Beču.

Konferencija se nakon tri godine ponovno održava uživo, a cilj događaja je istaknuti najnovije trendove u financiranju zelenih gradova, priopćeno je iz Grada Mostara.

Od zelenih obveznica preko inovativnih tehnologija do ulaganja u održivu infrastrukturu, istraživat će se kako se najbolje uhvatiti u koštac s urbanim izazovima i osigurati bolju, održiviju i energetski otporniju budućnost za gradove i njihove stanovnike.

Konferencije je okupila gradonačelnike i vladine dužnosnike iz regije Zelenih gradova EBRD-a i grada Beča, bankare EBRD-a i stručnjake za urbanizam i klimu. Sudionici imaju priliku umrežiti se i podijeliti svoja iskustva o projektiranju i ulaganju u održive gradove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?