Uputili javni poziv

Grad Mostar traži izvođače za Advent i doček Nove godine na otvorenom

advent u mostaru
20.10.2022.
u 10:07

Grad Mostar uputio je Javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru 2022. i doček Nove 2023. na otvorenom.

Predmet ovog javnog poziva je iskaz interesa za zabavne programe koji će se odvijati u okviru navedenih manifestacija u razdoblju od 15. prosinca 2022. do 2. siječnja 2023. godine, priopćeno je iz Grada Mostara.

Navode kako programe žele sukreirati uz sudjelovanje građana pa pozivaju ustanove, udruge i pojedince da predlože programe koji će uključivati kulturne, umjetničke, obrazovne, zabavne, animacijske i druge slične aktivnosti pogodne za najširu publiku, djecu i/ili odrasle i za izvođenje na otvorenom.

Prijedlozi programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati sljedeće elemente: Naziv programa, nositelj/i programa, kratak opis i struktura programa, troškovnik programa.

Pravo podnošenja prijave na Javni poziv imaju sve fizičke i pravne osobe iz Mostara, Bosne i Hercegovine, kao i inozemstva.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Odjel za društvene djelatnosti/Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa u Mostaru 2022. i dočeka Nove 2023. godine, zajedno s MC Pavarotti i Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače u svojstvu producenata i organizatora događaja.

Oni će odabrati i podržati programe prema kriterijima: Kvaliteta programa, zanimljivost programa, uključivost programa s obzirom na spol/dob, cijena programa, izvodivost koncepta u financijskom, programskom i produkcijskom smislu, raznolikost ponude, privlačnost sadržaja u smislu interesa za višekratnu posjetu manifestaciji, zastupljenost posebnih programa, reference i iskustva u provedbi istih ili sličnih programa, procjena kompetencije predlagatelja za uspješnu realizaciju programa, doprinos programa cjelokupnoj predblagdanskoj slici grada, atraktivnosti programa u cilju povećanja turističkih dolazaka na manifestaciju i doprinos promociji Adventa u Mostaru i turističke ponude grada.

Rok za podnošenje prijave i dokumentacije traje 15 dana od dana objave Javnog poziva, koji će biti objavljen na službenoj internetskoj stranici Grada Mostara.

Predlagatelji programa svoje prijave mogu podnijeti u elektronskoj formi na adresu "kultura@mostar.ba", te u predmetu navesti "Prijedlog programa - Advent u Mostaru 2022. i doček Nove 2023".

S izabranim ponuditeljem sklopit će se ugovor kojim će biti regulirane sve obveze vezane uz realizaciju izabranog programa za navedene događaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije