SJEVERNA IRSKA

Građani uzeli pravdu u svoje ruke: Ovim kriminalcima bolje bi bilo da ih je ulovila policija

30.04.2018.
u 11:30

Potraga za Whiteom i Guestom, koje policija traži zbog raznih prekršaja, počela je prije dva tjedna

Kriminalci James White (48) i Alexis Guesto (26) nalazili su se na policijskoj tjeralici jer su prekršili uvjete za puštanje na slobodu. Iako su uspješno izbjegavali policiju, pravda ih je ipak sustigla. I to na jako bolan način. 

Sjevernoirska policija zaprimila je dojavu o dvojici muškaraca u okrugu Armagh koji su zavezani na klupici. Dolaskom na mjesto prijave policajci su zatekli dvojac kako sjedi na klupici dok su im ruke zavezane iza leđa a bili su i prekriveni bojom. 

Osim što su bili zavezani, White i Guesto dobili su dobre batine pa je tako policija otkrila da su ih nepoznati 'pravednici' udarali nogama i željeznim šipkama, piše Independent.

- Nema izgovora za pojedince koji su uzeli zakon u svoje ruke niti za nasilne scene kojima smo svjedočili - rekla je glavna inspektorica Jill Duffie. 

Obojica su završila u bolnici nakon čega je jedan od njih prebačen u zatvor dok se drugi oporavlja od ozljeda.

Potraga za Whiteom i Guestom počela je prije dva tjedna nakon što je dojavljeno da se nalaze u Limericku i Corku u Irskoj. Nakon što su viđeni i u okrugu Tipperary 17. travnja proširio se strah među lokalnim ljudima.

Guesto je uhićen istog dana, no kasnije je pušten uz jamčevinu. Nakon toga su otišli u Sjevernu Irsku. Policija je zatražila pomoć građana, no nisu otkrivali nikakve detalje kako ne bi preplašili lokalno stanovništvo. Ubrzo su dobili dojavu o muškarcima zavezanim na klupici.

Mediji pišu i kako se radi o seksualnim prijestupnicima, a na društvenim mrežama optužuju ih za pedofiliju.

 



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?