Sekundarne sirovine

Građani odavno ne bacaju otpad, isplativije je prodavati ga

05.09.2017.
u 08:30

Prodaja i otkup sekundarnih sirovina u BiH posao je koji je već nekoliko godina u porastu. Iako su na našim prostorima prva asocijacija o toj temi Romi, to odavno nije pravilo, piše Večernji list BiH. U potrazi za dodatnim sredstvima u kućnom proračunu, a, naravno, i zbog toga što je nezaposlenih u BiH veliki broj, mnogi se građani sve češće okreću potrazi za sekundarnim sirovinama te prodaji tvrtkama koje se bave njihovim otkupom.

Bakar, aluminij, mesing...

- Najtraženiji i najcjenjeniji su obojeni metali. Dakle, bakar, aluminij, mesing..., ali naravno da je toga u mnogo manjoj mjeri u odnosu na željezo - kazao je u razgovoru na naš list jedan od vlasnika tvrtke koja se bavi otkupom sekundarnih sirovina u Mostaru, zamolivši nas da ne objavljujemo njegovo ime. Prema njegovim riječima, ranijih godina otpada je bilo na mnogim mjestima u Hercegovini, a sada je situacija drugačija.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije