super savjeti

Frizer poznatih otkiva kako dobiti savršenu ljetnu frizuru te tajne o njezi kose za najveći sjaj i ljepotu

kosa
shutterstock
10.08.2023.
u 11:13

Što se tiče izgleda kose, sjaj je ono što će učiniti da vaša kosa izgleda besprijekorno i luksuzno, kao i kod poznatih zvijezda na crvenom tepihu.

Andrew Fitzsimons frizer je poznatim osobama, uključujući Kardashian sestre, Megan Fox, Jennifer Lopez i Lori Harvey. Njegov izgled ima širok spektar, od mokrih valova do starih holivudskih frizura i čarobnog glamura, ali uvijek ima njegov prepoznatljivi ultra-seksi ugođaj i hipnotizirajući sjaj, piše Diva.

U nastavku dijeli svoje najbolje savjete za njegu kose, koja je najbolja frizura za ljeto i visoke temperature te kako kod kuće dobiti kosu dostojnu Megan Fox.

“Moja najdraža ljetna frizura je negdje između mokrog i vrlo odvojenog izgleda. Gotovo je poput surferskog mokrog izgleda. To je u osnovi samo stavljanje malo više ulja u kosu nego inače. Stvarno mi se sviđa jer možete koristiti hidratantne proizvode koji su jako dobri za vašu kosu ljeti ili proizvode sa zaštitnim faktorom”, ispričao je Andrew.

Upravo je to nedavno učinio za Khloé Kardashian, a to je postigao sprejom za valove. Nakon što je iskoristio sprej, osušio je kosu te naglasio njezine valove, a onda je upotrijebio serum za kovrče kako bi stvorio mokar izgled.

Stiliziranje bez zagrijavanja očito je nešto što je korisno ljeti jer ne želite provesti jutro s vrućim sušilom za kosu i vrućim priborom posvuda po sebi. Dakle, ono što Andrew radi s mnogo svojih klijentica je koncept nošenja pletenica u kosi noću, ali s puno manjim pletenicama, poput šest do 10 sa svake strane. I to vam daje vrlo ležernu ‘beach waves’ frizuru.

Bez obzira na tip kose, serum je stvarno dobar početak za dobivanje njegovane i zdrave kose, posebno za ljeto.Serumi za kosu obično se koriste za zaglađivanje kovrča, dodavanje sjaja, smanjenje ispucalih vrhova, zaštitu od oštećenja oblikovanih toplinom i poboljšanje ukupne teksture i izgleda kose.

Serumi za kosu obično sadrže kombinaciju sastojaka kao što su silikoni, ulja (kao što su arganovo ulje, kokosovo ulje ili ulje jojobe), vitamini i druge hranjive komponente. Silikoni u serumima za kosu stvaraju zaštitni sloj preko pramenova kose, koji pomaže zadržati vlagu i zagladiti kutikulu kose, smanjujući kovrčanje i povećavajući sjaj.

Sprej za teksturu također je uvijek super imati jer će pomoći da vaša kosa izgleda suše za razliku od masne, znojne, što god da pokušavate napraviti u kosi.

Što se tiče izgleda kose, sjaj je ono što će učiniti da vaša kosa izgleda besprijekorno i luksuzno, kao i kod poznatih zvijezda na crvenom tepihu.

“Ponekad ću klijentima dati svoj Prism Shine šampon i regenerator da ih koriste večer prije jer sadrže hijaluronsku kiselinu i potaknut će najveći mogući sjaj. A onda, mogu dovršiti stil sa svojim Prism Shine sprejom, koji ima vrlo suhu, nemasnu, ali jako sjajnu formula. Bez obzira na stil, čak i ako je neuredan ili vrlo, vrlo teksturirana frizura, uvijek vidite sjaj. Za mene je to stvar koja stvarno čini razliku i čini da nešto izgleda spremno za crveni tepih”, objasnio je frizer za Byrdie.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?