11. put po redu

FOTO: Susret gospodarstvenika u Grudama! Predrag Čović: Ne želim nikom priznati da je jači od ZHŽ-a

09.11.2023.
u 13:24

U Grudama je održan XI. Susret gospodarstvenika. Grudski načelnik Ljubo Grizelj, domaćin je događaja koji se održava u jednoj od gospodarski najzdravijih lokalnih zajednica u BiH.

Grudski načelnik Ljubo Grizelj održao je uvodni govor. Grude su prvi put u povijesti premašile prihod od milijardu maraka!
Općina Grude je u vrhu po brojnim, ekonomskim parametrima u Federaciji BiH!

Mirjana Puškarić gradonačelnica Slunja govorila je o prijateljstvu s Grudama i vremenima kad su Gruđani primili Slunjane u Domovinskom ratu, te je pozvala investitore da dođu u Slunj. Čestitala je i Dan općine Grude.

Ante Bušić, pomoćnik grudskog načelnika, govorio je o impresivnim brojkama ove općine.

Premijer Predrag Čović je govorio o Zapadnohercegovačkoj županiji. U ekonomskom smislu jedino je Sarajevska županija jača od ZHŽ-a. - Znamo zašto je to tako, i zbog međunarodnih tvrtki koje biraju Sarajevo i zbog nekih drugih okolnosti, međutim u stvarnom smislu ne želim nikome priznati da je jači od ZHŽ-a - kazao je premijer i zaradio pljesak okupljenih!

U Grudama su danas i predstavnici tvrtke Siemens Energy. Ispred tvrtke se obratio Boris Miljavac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?