Ekspedicija Ultrasa od oko 800 navijača iskrcala se na britanski otok

FOTO: Princ William svratio do svlačionice Zrinjskog i poželio sreću igračima, podrška s tribina nadglasala Villa Park

05.10.2023.
u 23:05

Preokret Zrinjskog protiv AZ Alkmaara, u kojem je pred domaćom publikom prošao put od vrlo neugodnih 0:3 do pobjede od 4:3, nije ostao neprimijećen ni na britanskom otoku, gdje je Zrinjski sinoć odigrao utakmicu drugog kola Konferencijske lige protiv engleskog kluba Aston Villa. Stadion Villa Park u Birminghamu sinoć je bio mjesto na kojem su Plemići obavili posljednje pripreme i trening prije sraza s engleskim klubom.

Na ovom europskom nogometnom putovanju u daleku Englesku Plemići su i sinoć imali izdašnu pomoć ekspedicije najvjernijih Ultrasa. Njih oko 800 krenulo je na dalek put i prešlo veliki kanal kako bi bodrilo svoje ljubimce u Birminghamu na vrlo neugodnom gostovanju nogometašima slavnog engleskog kluba Aston Villa. Rijeka navijača slila se pred sami početak utakmice na stadion Park Villa uoči utakmice između HŠK Zrinjski Mostar i Aston Ville. Za to vrijeme nogometaši bh. prvaka odradili su zagrijavanje pred još jednu povijesnu utakmicu. Članovi Uprave HŠK Zrinjski, koji su i jučer u Engleskoj s tribina bodrili Plemiće, bili su gosti na ručku s Upravom Aston Ville i delegatom utakmice.

Na tom ručku dobili su na dar dresove izrađene posebno za ovaj susret s datumom odigravanja utakmice, nazivom natjecanja i imenima klubova.

William, princ od Walesa, svratio je do svlačionice nogometaša HŠK Zrinjski Mostar uoči početka utakmice. Zadržao se oko 15 minuta i poželio je sreću mostarskim nogometašima, doznaje Bljesak.info

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije