oko 2500 posjetitelja je uživalo u predstavama osam ekipa

FOTO: Odigrani susreti četvrtfinala turnira MZ Žepče

04.08.2022.
u 14:39

Sinoć su na prepunom, novouređenom, poligonu Osnovne škole “Žepče” odigrani susreti četvrtfinala 11. Malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče. U četiri vrlo zanimljive utakmice oko 2500 posjetitelja je uživalo u predstavama osam ekipa koje su izborile četvrt finale.

Posebnu čar je dala novopostavljena podloga koja je doživjela svoju premijeru na poligonu Osnovne škole.
U prvoj utakmici ekipa MZ Ponijevo je opravdala ulogu favorita, iako je na samom startu gubila rezultatom 2:0, I pobijedila ekipu MZ Lug Brankovići rezulatatom 6:2 i tako se plasirala u polufinale. Tamo će ih čekati prošlogodišnji osvajači turnira ekipa MZ Begov Han koja je u samoj završnici uspjela slomiti otpor ekipe MZ Gornja Ozimica I slaviti rezultatom 2:1.

U trećoj četvrtfinalnoj utakmici ekipa MZ Papratnice je savladala ekipu MZ Tatarbudžak rezultatom 3:2. U ovoj izjednačenoj utakmici ekipa MZ Papratnice je u posljednjim sekundama uspjela šokirati popularne Tatarane I tako ih I ove godine ostaviti bez same završnice turnira. Četvrta utakmica večeri između ekipa MZ Vinište I MZ Ljubna je završena rezultatom 0:0.

Nakon izvođenja šesteraca više sreće imala je ekipa MZ Ljubna i uspjela se plasirati u polufinale turnira. U dosadašnjih 45 odigranih utakmica postignuto je ukupno 239 golova, čime se može zaključiti da su strijelci ove godine bili jako raspoloženi Tunrir se nastavlja večeras I sutra kada su na rasporedu četvrtfinala I polufinala otvorenog turnira Žepče 2022.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?