Poruka: Raditi za dobro svakog čovjeka

Dragan Čović organizirao Božićni prijam u Parlamentu

prijam
Foto: Zoran Grizelj/Vecernji.ba
1/8
18.12.2014.
u 19:27

- I u ovoj noći moramo jasno naznačiti našu obvezu prema svim narodima i građanima BiH. Obvezu da što prije uspostavimo izvršnu vlast koja će raditi za dobro svakog čovjeka - kazao je član Predsjedništva ispred Hrvata Dragan Čović

Božićni prijam koji tradicionalno organiziraju hrvatski dužnosnici održan je u Sarajevu.

Pomoći potrebitima

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda Dragan Čović u zgradi Parlamentarne skupštine BiH bio je domaćin prijma u povodu blagdana Božića. Okupilo se više stotina dužnosnika, te veleposlanika, predstavnika međunarodne zajednice i organizacija, predstavnika Crkve, predstavnika bh. institucija, agencija, poduzeća, stari i novoizabrani dužnosnici nakon izbora... - Radostan sam što vas kao domaćin mogu pozdraviti u svoje ime, kao i ime svih mojih kolega, novoizabranih predstavnika vlasti ispred hrvatskog naroda i poželjeti vam dobrodošlicu na ovu predivnu večer u povodu obilježavanja božićnih blagdana. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju kako biste uveličali našu radost i zajedno se veselili velikom kršćanskom blagdanu, kazao je na početku obraćanja hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović. Uz njega su pored božićnog drvca stajali i hrvatski dužnosnici sa svih razina vlasti, te HNS-a. Poslana je poruka i za blagdansko vrijeme, ali i za buduće procese u BiH. Svjesni da ove božićne blagdane dočekujemo s mnoštvom najrazličitijih neizvjesnosti i iščekivanja za veliki broj ljudi diljem svijeta, želimo iskazati bliskost prema bratu čovjeku. Naše suosjećanje osobito se mora osjetiti u našoj domovini BiH prema svima onima koji sa strepnjom dočekuju novi dan, prema svima onima koji su unesrećeni nefunkcioniranjem vlasti u BiH, prema svima onima koji su osjetili snagu prirodnih katastrofa izazvanih poplavama i klizištima, kazao je Čović. - I u ovoj noći moramo jasno naznačiti našu obvezu prema svim narodima i građanima BiH. Obvezu da što prije uspostavimo izvršnu vlast koja će raditi za dobro svakog čovjeka. 

Ostatak teksta čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH, u petak 19. prosinca 2014.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?