prognoza

Evo kakvo nas vrijeme čeka narednih dana

sunce
05.06.2019.
u 10:36

U Bosni će u četvrtak biti više oblačnosti u jutarnjim satima.  U ranim jutarnjim satima kiša je moguća na sjeveru, istoku i sjeveroistoku. Prijepodne će doći do postepenog razvedravanja. 

U Hercegovini će biti oblačno prijepodne, a u poslijepodnevnim satima razvedravanje. U poslijepodnevnim satima je moguć i lokalni pljusak u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. Vjetar će biti slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16. Najviša dnevna uglavnom između 23 i 29 stupnjeva. 

U Bosni i Hercegovini se u petak, 7. lipnja prognozira sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar će biti slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 25 i 30 stupnjeva.

U subotu, 8. lipnja u Bosni i Hercegovini se prognozira sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja većinom između 12 i 18 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 27 i 32 stupnja. 

U Bosni i Hercegovini u nedjelju, 9. lipnja preovladavat će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U poslijepodnevnim satima su mogući i rijetki lokalni pljuskovi. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, na jugu zemlje do 20 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 34 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?