Program oporavka

Europska Unija pomaže oštećenima u poplavama

poplave
Foto: ilustracija
29.10.2014.
u 10:25

Ovaj poziv, u drugom krugu, obuhvaća lokalne zajednice: Banju Luku, Prijedor, Sanski Most, Laktaše, Tuzlu, Živinice, Modriču, Srebrenik, Lukavac, Zenicu i Žepče

Gradske vlasti Banje Luke pozvale su stanovništvo koje je pretrpilo štete od poplava da se jave za pomoć u sklopu Programa Europske unije za oporavak od poplava.

Projektom je predviđena sanacija stambenih objekata socijalno ugroženih osoba, a radove će izvoditi licencirana građevinska poduzeća koja će izabrati komisija EU.

Ovaj poziv, u drugom krugu, obuhvaća lokalne zajednice: Banju Luku, Prijedor, Sanski Most, Laktaše, Tuzlu, Živinice, Modriču, Srebrenik, Lukavac, Zenicu i Žepče.

Prijavu na javni poziv za grad Banju Luku, kako je danas priopćeno, mogu podnijeti fizičke osobe, odnosno nositelji domaćinstva.

Obrazac za prijavu se može preuzeti u Centru za socijalni rad Banja Luka ili na internet stranici Gradske uprave Banja Luka.

Program za oporavak od poplava financira Europska unija, a provode ga Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), Fond Ujedinjenih nacija za djecu (UNICEF) i Međunarodna organizacija za migracije (IOM).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?