Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača

Eronetova Zimska bajka u “Kosači”

cdsdsd
06.12.2016.
u 19:15

Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača će se 16. i 17.12.2016.godine pretvoriti  u zanimljivu zimsku čaroliju, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Posjetitelje u dvodnevnom programu očekuje mnoštvo sadržaja, zabave, glazbe i odličnog raspoloženja, a sve to zahvaljujući HT Eronetu.

Mali Teatar Mostar u suradnji sa Mostarskim mažoretkinjama će kroz oba dana uveseljavati sve one koji dođu posjetiti šareni program.

Kroz dva dana  cijeli prostor Hrvatskog doma HD Kosača bit će obavijen Božićnim ugođajem.

U programu će se izmjenjivati razne radionice, posjetitelji će imati priliku družiti se s Djedom Božićnjakom njegovim pomoćnicima, kostimiranim DJ-om. Bit će upriličena projekcija animiranog filma, čitaonica za djecu i mnogi drugi sadržaji.

Prvog dana programa će nakon  održanih radionica Mali Teatar Mostar izvesti predstavu „Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi“.

Drugog dana, 17. prosinca uz radionice  HT Eronet zajedno s Kosačom i Mostarskim mažoretkinjama dariva svoj djeci Mostara blagdansku  predstavu povodom proslave 21. rođendana Mostarskih mažoretkinja.

Završna predstava „Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi“ i  Mostarskih mažoretkinja će biti jedna posebna kombinacija glume i plesa koja će zasigurno biti osvježene u ove blagdanske dane. Ulaz za cjelokupni program je besplatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?