ULOŽILI U HRVATSKOJ

Džeko i Ibričić u biznisu: Izgradili luskuznu zgradu u Splitu

18.06.2017.
u 13:42

Izgrađena je luksuzna zgrada u Splitu, u koju su investirali kapetnn nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko i njegov nekadašnji reprezentativni kolega Senijad Ibričić, piše Slobodna Dalmacija.

Dvojica nogometaša su prošle godine počela izgradnju luksuzne zgrade u Splitu nakon što su osnovali tvrtku "Dž. E. I".

Zgrada u splitskom naselju Podstrana, s koje se pruža sjajan pogleda na Brački kanal, nedavno je završena, a stanovi su ponuđeni na prodaju i već ima dosta zainteresiranih kupaca.

- Split nam je oduvijek u srcima, tako da smo Edin i ja došli na ideju da bismo nešto mogli i sagraditi, te smo se onda odlučili na ovu prekrasnu destinaciju. Došli smo tu s obiteljima i sada ćemo biti na relaciji Split i gradovi u kojima igramo. Ovo je naš prvi projekt, te smo vrlo zadovoljni ishodom. Ima dosta zainteresiranih kupaca, a dvojica Splićana su već dobili svoje ključeve. Radujemo se što ćemo uživati u pogledu na more, ovo je zbilja pravo bogatstvo, rekao je Ibričić za Slobodnu Dalmaciju.

Iako je medije u Hrvatskoj zanimalo koliko novca su bh. nogometaši uložili u luksuznu zgradu na kraju oni nisu smjeli i željeli iznositi u javnost bilo kakve financijske detalje.

Ako je suditi po vanjskom i unutarnjem izgledu zgrade lako se da zaključiti da je kvadrat u ovom zdanju itekako skup, a uglavnom se radi o trosobnim stanovima koji su udaljeni svega dvadesetak metara od plaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije