uputio čestitku

Državni tajnik Milas čestitao Božić Hrvatima izvan Republike Hrvatske

Milas
23.12.2016.
u 12:01

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas uputio je čestitku Hrvatima izvan Republike Hrvatske u povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

"Pred nama je Božić, blagdan mira, nade, radosti. Vrijeme je to kada smo na poseban način upućeni na zajedništvo, obitelj, prijatelje, na one koje volimo, ali i na dom i domovinu.

Neka ovo blagdansko vrijeme - Božić koji svojim značajem poziva na optimizam, uistinu bude praznik nade i vjere. Budimo našoj Hrvatskoj dar neprocjenjive vrijednosti. Iako putovi mogu biti različiti, siguran sam da nam je cilj isti – blagostanje i dobrobit svih Hrvata, ma gdje živjeli", navodi se u čestitki.

Uz želje da u Novoj 2017. Hrvatska opet bude zemlja povratka i ostanka, Milas je u ime Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i u svoje osobno poželio svim sunarodnjacima u Bosni i Hercegovini, u iseljeništvu, hrvatskoj manjini u 12 susjednih i europskih zemalja, čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2017. godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije