Predsjednik HDZ-a BiH

Dragan Čović sastao se u Odžaku sa stranačkim dužnosnicima

24.05.2019.
u 21:19

 

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas Odžak te se sastao sa proširenim predsjedništvom Općinskog odbora HDZ-a BiH na čelu s predsjednikom Ilijom Ilićem te užim predsjedništvom Županijskog odbora HDZ BiH Posavina, koje je predvodio predsjednik Đuro Topić.

Na sastaku se razgovaralo o stanju i radu OO HDZ-a BiH Odžak, gdje je predsjednik OO HDZ BiH Odžak Ilija Ilić upoznao predsjednika Čovića sa aktivnostima koje se provode u Općinskom odboru i općini Odžak, a osvrnuo se i na izborni proces unutar stranke na području Odžaka.

Razgovaralo se o aktualnim projektima od posebne važnosti s posebnim naglaskom na projekte koji su među prioritetima i koje u skoro vrijeme treba realizirati, pa čak uključiti i pomoć viših razina vlasti.

Posebno se razgovaralo o problemima poljoprivrednika koji posljednjih nešto više od  mjesec dana imaju problema koje su izazvale obilne kiše. Zbog ovakvog stanja upućen je poziv da se što hitnije usvoji Program novčanih poticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2019. godinu na enitetskoj razini. Poziv je uputio predsjednik OO HDZ-a BiH Odžak Ilija Ilić koji je i predsjednik Privremenog Odbora za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Doma naroda Parlamenta Federacije BiH.

Na sastanku je iskazan plan aktivnosti do kraja godine, glavni prioriteti, a iskazana su i očekivanja potpore federalne i državne razine i potrebe sufinanciranja određenih projekata. Osim cestovne infrastrukture, naglašena je potreba zaštite od visokih voda i komunalne infrastrukture.

Predsjednik Čović je iskazao potporu svim navedenim aktivnostima te je kazao kako će stranačka infrastruktura sa većih razina vlasti pomoći pri realizaciji naznačenih projekata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije