sastanak

Dragan Čović danas posjetio Odžak

posjet
08.03.2016.
u 14:19

Predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović susreo se danas u Odžaku sa članovima Općinskog odbora HDZ BiH, članovima ŽO HDZ BiH Posavina, direktorima javnih ustanova, kao i dijelom gospodarstvenika općine Odžak. 

Na sastaku se razgovaralo o stanju i radu OO HDZ BiH Odžak, gdje je predsjednik OO HDZ BiH Odžak Ilija Ilić upoznao predsjednika Čovića sa aktualnim stanjem u Općinskom odboru i općenito o stanju na terenu i odnosima sa drugim hrvatskim strankama na području općine Odžak. Predsjedniku Čoviću ispred javnih institucija obratio se dr. Anto  Majić, a ispred gospodarstvenika Anto Jurišić.

Nakon uvodnog dijela skupu se obratio predsjednik Čović koji je u svom izlaganju govorio o trenutoj političkoj situaciji u BiH, kao i o položaju i ulozi Hrvata u BiH, o socijalno ekonoskom stanju i o izmjenama Izbornog zakona koje bi trebale uskoro uslijedito. U svom obraćanju istaknuo je jedinstvo koje putem HNS-a treba biti i na sljedećim lokalnim izborima u listopadu 2016. godine. Jedinstvo Hrvata trebamo svi pokazati ovdje u Odžaku da ispravimo ono što nam se dogodilo 2012. godine. U završnom izlaganju istaknuo je da je ovo samo jedan sastanak u nizu koji će uslijediti u ovoj izbornoj godini. Najavio je duži posjet Županiji Posavskoj u sve tri općine, gdje će se otvoriti sva pitanja i problemi koji nas očekuju na sljedećim lokalnim izborima.

Svoj posjet Odžaku predsjednik dr. Dragan Čović je iskoristio i za susret sa vlč. Jakovom Filipovićem iz župe Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?