Lider HNS-a i HDZ-a BiH

DRAGAN ČOVIĆ: BEZ HRVATA SE NEĆE MOĆI VODITI POLITIKA U BIH

Dragan Čović
02.10.2022.
u 23:58

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović obratio se javnosti na kraju ovog izbornog procesa u BiH.

"Hvala na interesu na onom što mi radimo za dobrobit BiH, kroz HDZ i HNS.

Pokazali smo da se može uljuđenom kampanjom, ne baveći se drugim, dobiti uvjerljivo izbore u BiH, unutar hrvatskog naroda. Zahvaljujem svima koji su podržali politiku koju provodimo, i svima koji su izašli na izbore, i kolegama u HNS-u.

Sve naše liste dobile su plebiscitarnu podršku hrvatskog naroda. Brojniji narod i dalje može odvojiti 200, 300 tisuća glasova i birati Hrvatima predstavnika. Mislim da su u tome jako pogriješili zbog budućnosti Bosne i Hercegovine.

Ja sam siguran da ćemo mi moći poslati jasnu poruku, koju ću sada izreći bez tih konačnih rezultata: Bez hrvatskog naroda neće se moći voditi politika u Bosni i Hercegovini", kazao je među ostalim Čović. Zahvalio je Borjani Krišto koja je dobila najveći broj glasova Hrvata u BiH, a koja je izišla na megdan Željku Komšiću koji je unaprijed upisao bošnjačke glasove u borbi za hrvatskog člana Predsjedništva.

Istaknuo je da je put BiH euroatlantski put.

 

Komentara 1

LO
lokve
07:41 03.10.2022.

Nikad vlast nije ni bila bez Hrvata osim što je bila bez HDZa.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?