Uređenje interijera

Donosimo pet savjeta kako svoj dom učiniti udobnijim mjestom

20.11.2015.
u 07:00

Bilo da ste ljubitelj minimalizma ili ipak poklonik kreativnog nereda, udobno okruženje zasigurno je nešto što ne želite žrtvovati

Sto ljudi, sto ćudi - ili u našem slučaju interijera. Kao što se razlikujemo međusobno, tako se razlikuju naši životni stilovi, potrebe, ukusi i drugo. Bilo da ste ljubitelj minimalizma i jednostavnosti u domu ili ipak poklonik kreativnog nereda, poticajno i udobno okruženje zasigurno je nešto što ne želite žrtvovati. Donosimo nekoliko trikova i savjeta koji će vam pomoći da svoj dom učinite udobnijim mjestom.

1. Iskoristite police: Imate li police u svom stanu, iskoristite njihov dekorativni potencijal. Ukrasite ih detaljima i sitnicama čiju ljepotu želite pokazati.

2. Svijeće i biljke: Detalji poput vaza s cvijećem, sobnih biljaka ili, pak, plamena svijeće u trenu će stvoriti opušten i udoban ugođaj u domu.

3. Ležeran namještaj: Poslužite se jastucima i vrećama za sjedenje, kao i tabureima ili divanima.

4. Materijali koji se jednostavno održavaju - drvena podna obloga, dekorativna smola ili perive boje za zid samo su neki primjeri materijala i površina koje se lako čiste, a samim time na održavanje nećete trošiti previše vremena.

5. Jarke, upadljive boje: Ovo radije zaobiđite ili barem pripazite da ne pretjerate. Preintenzivne boje mogu imati uznemirujući učinak na vas. Ipak, volite li jarke boje, obojite jedan zid u željenu nijansu, a ostali neka budu bijeli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?