Lidija Bradara

Donijeti rješenja za zakon o MIO koja neće biti diskriminirajuća

 Lidija Bradara
25.09.2017.
u 14:51

Na današnjem sastanku rukovodstva oba doma Parlamenta Federacije BiH s predstavnicima Vlade Federacije BiH upoznati smo s aktivnostima koje resorno ministarstvo i Vlada poduzimaju na donošenju novog zakona o MIO - izjavila je Feni nakon sastanka predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara.

Imajući u vidu činjenicu da je riječ o iznimno važnom zakonu, i jednom od reformskih, kaže da je namjera "u proceduru njegova donošenja uključuti što veći broj zainteresiranih“.

- Cilj je otkloniti sve eventualne nesporazume te kvalitetnim raspravama doći do što boljeg zakonskog rješenje koje neće biti diskriminirajuće ni po jednu kategoriju. Dakle, ovo je bio tek jedan u nizu ovakvih sastanaka - kazala je za Fenu Bradara.

Naredni sastanak planirano je da bude održan s predstavnicima umirovljenika sljedeći tjedan. 

Predloženi zakon o MIO prihvatio je Zastupnički dom 26. travnja, ali je odbijanjem u Domu naroda 1. lipnja, njegova procedura obustavljena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije