MUP ZHŽ

Donesena odluka o povišenoj pripravnosti policije

POLICIJA
Foto: Pixsell
20.11.2015.
u 16:01


Zaključeno je da je sigurnosna situacija u Zapadnohercegovačkoj županiji na zadovoljavajućoj razini, te da građani nemaju razloga za strah i paniku.

U cilju održavanja povoljnog sigurnosnog ambijenta i u budućnosti, donijeta je odluka o povišenoj pripravnosti policije.

"Građani Zapadnohercegovačke županije trebaju znati da mi svakodnevno surađujemo sa svim policijskima agencijama u zemlji i u regiji, kao i s Interpolom, Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH, s brojnim međunarodnim partnerima, sa Županijskim tužiteljstvom, općinskim sudovima i Županijskim sudom, kao i s drugim institucijama vlasti s državne, entitetskih, županijskih i općinskih razina, a sve u cilju što efikasnijeg obavljanja svoje temeljne zadaće – zaštite ljudi i njihove imovine.

Policijski službenici će i ubuduće danonoćno, savjesno i predano obavljati sve svoje zadaće, a građani nam mogu pomoći tako što će nam, pozivom na besplatni telefonski broj 122, javljati sve što eventualno zapaze ili saznaju o sumnjivim osobama ili pojavama", navodi se u priopćenju te dodaje kako nema mjesta panici.

MUP ZHŽ-a je, kako ističu, u suradnji s domaćim i međunarodnim partnerima,  spreman suočiti se sa svim mogućim ugrozama sigurnosti.

"Odluku o povišenoj pripravnosti smo donijeli kako bismo pojačanim preventivnim radom mogućnost ugroza sveli na minimum", priopćeno je iz MUP-a ZHŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?