Poruka Izetbegoviću

Dodik: U sadašnjem političkom okviru nema zajedničkog života

milorad dodik
PIXSELL
18.09.2021.
u 10:12

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istaknuo je da je u BiH poražena bilo kakva mogućnost zajedničkog života u postojećem političkom okviru.

Kako je konstatirao, to je tako "jer jedan narod i njegovi politički predstavnici ne razumiju da drugi u BiH ne vide ni prošlost ni sadašnjost ni budućnost kao oni, ne vide susjede kao oni, niti razumiju da pravo na BiH imaju svi jednako".

"Provođenje politike žrtve, po kojoj je netko stalno dužan da ti ispunjava želje, plaća štetu, daje donacije, odlučuje i radi umjesto tebe, je politička infantilnost iz koje sarajevski, uglavnom bošnjački političari nikako da izađu", tvrdi Dodik.

Na pitanje Srne da prokometira izjavu predsjednika SDA Bakira Izetbegovića da Srbija i njen predsjednik Aleksandar Vučić ne trebaju slati cjepiva ili žito u BiH, niti govoriti lijepe riječi, ali da očekuje da se prestane s progonom branitelja, Dodik je poručio da ni Srbija ni Republika Srpska ništa nisu dužne BiH, ni moralno ni materijalno.

Član Predsjedništva BiH je rekao da je Republika Srpska zahvalna Srbiji na svemu, posebno na cjepivima koje su nesebično dijelili sa svima nama kada su i građanima Srbije bile potrebne.

"Zašto Izetbegović tada nije rekao Vučiću i Srbiji ne trebaju nam cjepiva i zašto je više tisuća ljudi iz FBiH išlo na cijepljenje u Srbiju?", pitao se Dodik.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije