predsjednik rs

Dodik: U rujnu novi zakon o imunitetu

19.07.2017.
u 16:46

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je odbacivanje optužnice protiv Siniše Karana, Dragoljuba Reljića, Gorana Zmijanca i Milana Petkovića jedina logična i ispravna odluka. Dodao je da optužena četvorka, protiv koje nije potvrđena optužnica, nije ni mogla utjecati na odluke Narodne skupštine RS-a. 

Dodik je rekao da osjeća osobnu satisfakciju zbog obaranja optužnice za referendum u RS-u, jer je i on dobio sankcije zbog sličnih razloga.

-Osjećam potpunu satisfakciju u tom pogledu. Moramo nastaviti sređivati naše zakonodavstvo, prije svega Zakon o referendumu i urediti naš zakon o imunitetu. Još je visoki predstavnik Pady Ashdown smatrajući da potpuno treba devastirati RS, ukinuo zakon o imunitetu, koji je kasnije vraćen samo za zastiupnike, a treba ga vratiti i za one koji su odgovorni za postupanje po odlukama državnih organa na određenoj razini - naveo je Dodik.

Već u rujnu kaže, radit će na usvajanju novog zakona o imunitetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?