Predsjednik RS

Dodik: U parlamentu 'pretresti' nametnute zakone visokih predstavnika

Milorad Dodik
24.10.2017.
u 13:46

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da će ubrzo doći vrijeme kada će svi zakoni koje su nametnuli visoki predstavnici u BiH staviti u parlamentarnu proceduru i na taj način odlučiti o njima.

-To je obveza parlamenta - rekao je Dodik ističući da nema trajno usvojenih zakona, već su podložni prilagođavanju vremena i potrebama.

-Tako će biti i ovaj put - dodao je on uoči promocije zbirke radova o temi “25 godina Narodne skupštine RS“, javlja Fena. 

Dodik je u izjavi novinarima u Banjoj Luci rekao da je ponosan što je bio zastupnik prvog saziva entitetskog parlamenta te da je važno da postoji zbornik koji će trajno zabilježiti procese i viđenja tog vremena.

Entitetski predsjednik je istaknuo i da je neohodno da se riješi pitanje konstitutivnosti Srba u Hercegovačko-neratvanskoj županiji. 

-To treba da bude riješeno. RS treba, ukoliko se to pitanje brzo ne riješi, koncipirati svoj odnos prema drugima, tražeći da se to pitanje riješi ili da se obustavi bilo kakvo odlučivanje na razini BiH, po bilo kojem pitanju - rekao je Dodik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije