predsjednik RS

Dodik o sankcijama njegovoj djeci: Da na "crnu listu" stave i nerođenu djecu moje obitelji, neće im proći plan uništenja RS

Milorad Dodik
Armin Durgut/PIXSELL
20.10.2023.
u 18:56

"Da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu djecu moje obitelji, neće im proći plan uništenja RS dok je sam ja predsjednik RS", rekao je za Srnu predsjednik RS Milorad Dodik.

- Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana Karadžića, i vjerojatno u strahu da na toj listi nema djeteta predsjednika RS brže bolje su stavili i mog sina i moju kćerku - istaknuo je Dodik.

Komentirajući to što su SAD uvele sankcije njegovoj djeci, Igoru i Gorici, Dodik je rekao kako nije začuđen tom odlukom "znajući da američki veleposlanik u BiH Michael Murphy bjesni po Sarajevu."

- Samo sam iznenađen da u jeku sukoba na Bliskom istoku i Ukrajini, SAD imaju vremena za moju obitelj. Kad smo kod obitelji, i sinova i kćeri, meni i svjetskoj javnosti je poznato kako je upravo sin američkog predsjednika u središtu korupcijske afere - naglasio je predsjednik RS.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?