Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Dodik nije htio stati do Džaferovića

30. rujna 2020. u 14:35 2 komentara 3311 prikaza

U Bruxellesu je danas održan sastanak članova Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, Milorada Dodika i Željka Komšića sa predsjednikom Evropskog parlamenta Davidom Sassolijem.

Sva tri člana predsjedništva danas u Bruxellesu imaju niz sastanaka sa europskim zvaničnicima. Sassoli je dočekao članove bh. Predsjedništva tijekom dolaska u zagradu Europskog parlamenta.  

No, prilikom fotografiranja uslijedile su i male varnice.

Sassoli je ponudio članovima Predsjedništva da stanu ispred panoa za fotografiranje. No, Dodik je zaobišao Sasolija i stao s njegove druge strane, tako da se predsjednik EP-a našao između njega i Komšića i Džaferovića.

Sassoli je rukom pokazao Dodiku da stane do druge dvojice članova Predsjedništva ali je on to odbijao. Sassoli je još jednom ponovio gest rukom. No, Dodik je to ponovo odbio i pokazao rukom Sassoliju da on stane do Džaferovića.

Inače, uobičajeno je da se članovi Predsjedništva BiH sa stranim zvaničnicima fotografiraju na ovaj način, odnosno da taj zvaničnik stoji u sredini.

Video RTRS-a pogledajte od 40 sekunde:

 

  • Gorann:

    Ispravno. Zašto bi stao pored nekoga tko je naređivao zločine nad Hrvatima i Srbima!

  • Avatar jojordan
    jojordan:

    Dodik koliko god da je loš bar nije radio zločine u ratu kao ovaj drugi,BiH radi politike bošnjaka ide ka raspadu i to ubrzano..