PREDSJEDNIŠTVO BIH

Dodik nije htio stati do Džaferovića

30.09.2020.
u 14:35

U Bruxellesu je danas održan sastanak članova Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, Milorada Dodika i Željka Komšića sa predsjednikom Evropskog parlamenta Davidom Sassolijem.

Sva tri člana predsjedništva danas u Bruxellesu imaju niz sastanaka sa europskim zvaničnicima. Sassoli je dočekao članove bh. Predsjedništva tijekom dolaska u zagradu Europskog parlamenta.  

No, prilikom fotografiranja uslijedile su i male varnice.

Sassoli je ponudio članovima Predsjedništva da stanu ispred panoa za fotografiranje. No, Dodik je zaobišao Sasolija i stao s njegove druge strane, tako da se predsjednik EP-a našao između njega i Komšića i Džaferovića.

Sassoli je rukom pokazao Dodiku da stane do druge dvojice članova Predsjedništva ali je on to odbijao. Sassoli je još jednom ponovio gest rukom. No, Dodik je to ponovo odbio i pokazao rukom Sassoliju da on stane do Džaferovića.

Inače, uobičajeno je da se članovi Predsjedništva BiH sa stranim zvaničnicima fotografiraju na ovaj način, odnosno da taj zvaničnik stoji u sredini.

Video RTRS-a pogledajte od 40 sekunde:

 

Komentara 2

GO
Gorann
20:16 30.09.2020.

Ispravno. Zašto bi stao pored nekoga tko je naređivao zločine nad Hrvatima i Srbima!

Avatar Joejordan
Joejordan
07:29 01.10.2020.

Dodik koliko god da je loš bar nije radio zločine u ratu kao ovaj drugi,BiH radi politike bošnjaka ide ka raspadu i to ubrzano..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?