obišao infrastrukturne radove

Dodik: Jahorina zaslužuje pažnju, tu se ostvaruju značajni prihodi

 Milorad Dodik
09.07.2019.
u 18:34

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik obišao je infrastrukturne radove na Jahorini, vrijedne više od 30 milijuna KM. 

Dodik je rekao da Jahorina zaslužuje pažnju, jer se na toj planini ostvaruju značajni prihodi i značajne aktivnosti za cijelu BiH, zbog čega će nastaviti s podrškom u budućnosti.

- Zalagao sam se da se Summit procesa suradnje zemalja jugoistočne Europe održi upravo ovdje. Jahorina zaslužuje pažnju koju smo joj ukazali dolaskom predsjednika zemalja, od Erdogana do Đukanovića i drugih. Sve ovo treba promatrati kao jedinstven način promocije svega što radimo na Jahorini - rekao je Dodik, javja Fena.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić istaknuo je da Jahorina bilježi rekordnu ljetnu sezonu. 

- Danas je 11. dan ljetne sezone rada a već bilježimo ogromne pomake. Ostvarili smo povećanje u odnosu na prošlu godinu za fascinantnih 178,50 posto, broj vožnji je porastao za 64,75 posto i moram reći da nas posebno raduje da ljudi sve više uviđaju prednosti Jahorine i u ljetnom razdoblju i odlučuju na planini provesti vrele ljetne dane - kazao je Ljevnaić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?