BANJA LUKA

Dodik: Građani će na referendumu reći žele li BiH u NATO

04.07.2017.
u 16:29

Stav Republike Srpske o NATO integracijama BiH je već poznat, a to je da će konačnu riječ o tome dati građani na referendumu, izjavio je danas entitetski predsjednik Milorad Dodik.

- Kroz nelegalno i neustavno knjiženje perspektivne vojne imovine, BiH se na prevaru pokušava pokrenuti na putu euroatlantskih integracija, ali RS će svim političkim i pravnim sredstvima osporiti neustavne i nezakonite aktivnosti pravobraniteljstva u Sarajevu, ustvrdio je Dodik, priopćeno je iz ureda entitetskog predsjednika.

Tijekom razgovara u Banjoj Luci s veleposlanikom Slovačke Republike u BiH Janom Pšenicom, naglasio je da je RS opredjeljena za europski put BiH, i da je potrebno da sve razine vlasti preuzmu odgovornost za funkcioniranje uspostavljenog mehanizma koordinacije.

Predsjednik RS-a i slovački ambasador konstatirali su da su svih prethodnih godina Slovačka i RS ostvarivale dobru saradnju, i izrazili očekivanja da će ta saradnja biti nastavljena i ubuduće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije