lider rs

Dodik: Crnadak i Govedarica vode gubitničku politiku

Milorad Dodik
05.03.2017.
u 15:36

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak i lider SDS-a Vukota Govedarica vode gubitničku politiku, istaknuvši da su njih dvojica na sastanku sa šefom europske diplomatije Federicom Mogherini loše pričali o Republici Srpskoj.

Dodik je rekao da je on jučer na skupu u Sarajevu ukazao da se zadržava europski put BiH, na problem mehanizma koordinacije i na činjenicu da Reformska agenda nije ispunjena zato što to nisu ispunili zajedničke razine BiH i FBiH, dok su Crnadak i Govedarica govorili o RS-u kao o leglu kriminala, korupcije, o radio-televizijskom sustavu koji je neobjektivan i nedemokratski i tražili od Europe da to u svojim izvješćima objavi. 

"To govori najbolje o njima", rekao je Dodik i napomenuo da iz FBiH gotovo da se nije čula nijedna riječ kritike na to što se događa u FBiH, prenosi Srna. 

Dodik je između ostalog istaknuo da se on prvi obraćao na sastanku predstavnika političkih stranaka potpisnica Reformske agende s Mogherinijevom, i da su, kada je ukazao na problem mehanizma koordinacije koji nije uradilo Vijeće ministara BiH, svi sudionici sastanka, pa i Mogherinijeva, reagirali na taj način, shvativši da je potrebno da se mehanizam koordinacije uspostavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?