nakon sastanka s Vučićem

Dodik: BiH nema vladu niti premijera i zato se ovo ne može nazvati Summit premijera

 Milorad Dodik
16.03.2017.
u 16:41

Premijer Srbije Aleksandar Vučić se danas u Istočnom Sarajevu sastao s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Sastanak nije trajao dugo, te je Vučić nakon pola sata napustio Istočno Sarajevo. Nakon sastanka, novinarima se obratio predsjednik RS-a Milorad Dodik.

"Razgovarali smo o problemima u BiH i pokušaju da Srbija pomogne u rješavanju nekog od tih problema. Jedan od kapitalnih objekata koje radimo u ovoj godine je sveučilište, ali i izgradnja bolnice Kasindol. Zbog proceduralnih problema, morali smo ponovno ići na natječaj. U ovom dijelu RS živi negdje 36.000 stanovnika i shodno tome kreiramo određene probleme. Premijer Vučić u kontinuitetu pokazuje interes za stanje u RS", kazao je Dodik, prenosi N1. 

Dodao je da je najvažnija tema razgovora bila kako da se dođe do radnih mjesta.

"Najvažnija tema je bila kako pomoći da se dođe do novih radnih mjesta. Srbija je jako uspješna u tome i tako je stabilizirala političku situacija i postala atraktivna stranim investitorima. Naravno, BiH to nije u stanju", kazao je i dodao:

"Pričali smo i o projektima koji se ostvaruju i koji su već u realizaciji. Premijer Vučić je informirao o sastanku vezano za Summit koji je održan u Sarajevu. BiH nema vladu niti premijera i zato se ne može nazvati Summit premijera".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?