bihamk

Do ponedjeljka otvorene obje trake u Donjoj Jablanici

radovi na putu
12.05.2023.
u 08:11

Danas u poslijepodnevnim satima bit će otvorene obje trake u Donjoj Jablanici, na magistralnom putu M-17 Jablanica-Mostar. Planirano je da takav režim prometa (obje trake u funkciji) bude na snazi za vikend, a onda će se u ponedjeljak 15. svibnja ponovno zatvoriti jedna traka i promet će biti reguliran semaforima, obavješten je IC BiHAMK-a od izvođača radova.

Zbog redovnog servisiranja tunela Vis, 25.novembar i Grab za promet je zatvorena desna strana dionice autoputa A-1 Lepenica - Tarčin. Promet se u dvosmjernom režimu rada lijevom stranom autoputa, uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju.

Zbog izvođenja sanacijskih radova na mostu Gorica, za promet je zatvorena desna cijev tunela 1. mart u smjeru Zenica-Sarajevo, a vozila prometuju dvosmjerno kroz lijevu tunelsku cijev.

Sporije zbog radova tijekom dana prometuje se na magistralnim putevima Jablanica-Mostar (Donja Jablanica) i Semizovac-Olovo (Čevljanovići-Nišići).

Za večeras je planirana sanacija i zamjena dotrajalih rasvjetnih tijela u tunelu Karaula, na magistralnom putu Žepče-Maglaj. U vremenu od 23 sata do 05 sati ujutro kroz tunel će se prometovati usporeno, jednom trakom.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu Ljubinje-Trebinje (M-6) promet je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Zbog sanacijskih radova zatvoren je most na ulazu u Nemilu (spoj M-17 sa R-473), a vozila prometuju preko raskrižja u Topčić Polju.

Na magistralnom putu Foča-Goražde, kod mjesta Filipovići, zbog većeg klizišta prometuje se otežano, jednom trakom.

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?