prognoza

Do kraja tjedna sunčano i vruće, temperature do 37 stupnjeva

05.07.2017.
u 10:10

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu oblačnost, a slične vremenske prilike očekuju se do kraja tjedna, priopćio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH, prenosi Anadolu Agency.

U srijedu će se dnevne temperature kretati od 27 do 33 stupnja Celzijusa. U Sarajevu pretežito sunčano, a temperatura zraka kretat će se oko 28 stupnjeva Celzijusa.

Prema prognozama FHMZ, najtoplije će biti u Mostaru (33 stupnja), Banjoj Luci i Trebinju (31).

U četvrtak i petak također sunčano i vruće. Na krajnjem jugozapadu Bosne je moguć kratkotrajan pljusak. Vjetar, slab, promjenjivog smjera. Jutarnje temperature od 11 do 19, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 29 do 36 stupnjeva. 

Za vikend sučnano i vruće. U subotu uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne rijetki lokalni pljuskovi su mogući u središnjim, istočnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 20 do 25, a dnevne od 30 do 36 stupnjeva. 

U nedjelju poslijepodne u Bosni porast naoblake, praćen pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 21 do 26, a dnevne od 31 do 37 stupnjeva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?