novogodišnja želja

Dječak iz Tuzle pisao Djeda Mrazu, a zahvaljujući poštaru želja će mu se ispuniti

Facebook
13.01.2022.
u 11:39

"Ako netko poznaje ovu dvojicu dječaka volio bih ih obradovati autom na baterije", napisao je Jašarević te su mu se javili brojni građani koji su također željeli djeci kupiti željeni poklon

Poštar iz Tuzle u sandučiću za prikupljanje pošte pronašao je zanimljivo pismo koje je dječak uputio Djeda Mrazu. Njegova novogodišnja želja će biti ispunjena zahvaljujući prije svega poštaru, ali i ostalim ljudima.

Naime, tuzlanski poštar Ismet Jašarević prilikom pražnjenja jednog od poštanskih sandučića jučer je pronašao zanimljivo pismo dječka koji je pisao Djeda Mrazu. Poštar je odlučio fotografiju pisma postaviti na svom profilu na društvenoj mreži Facebook.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Danas (jučer, op.a.) dok sam praznio sanduče na Sjenjaku pored Poslovnice JP BH Pošte sam pozitivno iznenađen materijalom koji sam zatekao u istom i načinom kako su to ova dvojica dječaka odradila. Ako netko poznaje ovu dvojicu dječaka volio bih ih obradovati autom na baterije", napisao je Jašarević, prenosi Klix. 

Njegova objava uz priloženu fotografiju sa sadržajem pisma brzo je postala viralna, a Jašareviću su se putem komentara javili brojni građani koji su također izrazili želju da dječacima Dženanu i Kenanu kupe automobil s daljinskim upravljačem.

Kako je dalje vidljivo kroz komentare, dječaci su pronađeni i dobit će poklon koji su i tražili od Djeda Mraza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?