panel na sajmu

Direktor Aluminija o mogućnostima razvoja: Mostar ima svjetlu budućnost

05.04.2022.
u 18:17

Mostar ima svjetlu budućnost, ne zbog mene, nego zbog reformi koje provodi gradska uprava. Imate dobre ljude, a sada imate i dobre lidere - rekao je direktor Aluminij Industries Amir Gross Khabiri.

U sklopu 23. međunarodnog sajma gospodarstva na interaktivnom štandu Grada Mostara danas je organiziran panel pod nazivom „Mostar budućnosti – Mogućnosti razvoja Mostara - opći okvir - strategija razvoja, regulacijski planovi”.

Na Panelu su govorili gradonačelnik Mostara Mario Kordić, predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić, direktor Aluminij Industries Amir Gross Khabiri i Davor Radić, vlasnik tvrtke T. P. Radić, priopćeno je iz Grada Mostara.

Gradonačelnik Kordić istaknuo je važnost uspostavljanja sinergije između privatnog sektora i Gradske uprave Mostara. Također je naglasio kako odluke koje donosi Gradsko vijeće pokazuju u kojem smjeru želi ići Mostar, a taj smjer je privlačenje investicija i boljih uvjeta za gospodarstvenike.

Predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić ocijenio je pozitivnom atmosferu u kojoj radi novi saziv Gradskog vijeća. Dodao je kako će odluke koje donosi Vijeće omogućiti investitorima lakše ulaganje kako bi oplodili svoj kapital.

Iako je planirao u Mostaru boraviti samo dva mjeseca, Amir Gross Khabiri već je skoro tri godine u gradu na Neretvi za koji kaže da ima veliki gospodarski potencijal.

- Vidim ovdje dosta pozitivnih stvari, vidim vedre ljude koji vole svoju zemlju i žele rasti sa zemljom. Mostar ima svjetlu budućnost, ne zbog mene, nego zbog reformi koje provodi gradska uprava. Imate dobre ljude, a sada imate i dobre lidere - rekao je direktor Aluminij Industries Amir Gross Khabiri.

Vlasnik tvrtke T.P. Radić, Davor Radić naveo je kako je rat u Ukrajini utjecao na poslovanje njegove tvrtke, odnosno mesni proizvodi su poskupili. Unatoč svemu izrazio je nadu u bolju i svjetliju budućnost za njegovu tvrtku, ali i sve gospodarske subjekte u Mostaru, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije