Odluka Austrije

Dioničari Hypo banke donijeli odluku o prodaji

Hypo
Foto: ilustracija
31.10.2014.
u 00:13

Ova odluka je, kako se navodi, bila predmet donošenja konačne odluke Republike Austrije kao vlasnika i odobrenja uprava kupaca

Hypo Alpe-Adria-Bank International AG (HBInt.) donijela je u načelu odluku o prodaji svih dionica u Hypo SEE Holdingu AG (mreža iz jugoistočne Europe u kojoj posluje) Advent Internationalu u koju se uključila i Europska banka za obnovu i razvoj, priopćeno je iz Hypo Alpe Adria banke.

Ova odluka je, kako se navodi, bila predmet donošenja konačne odluke Republike Austrije kao vlasnika i odobrenja uprava kupaca - Advent International i EBRD. Ugovorna dokumentacija između ugovornih strana stupit će na snagu nakon što ju Republika Austrija, kao vlasnik, pregleda te po ispunjenju daljih uvjeta za sklapanje transakcije. Mreža banaka iz jugoistočne Europe obuhvaća vlasničke udjele u šest banaka koje posluju u pet zemalja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?