nedaleko od Rešetara

Detalji nesreće na A3: Uslijed puknuća gume prevrnuo se kamion s piljevinom, vozač ozlijeđen

01.04.2021.
u 13:06

Kamion natovaren piljevinom prevrnuo se u teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 10.55 sati dogodila na autocesti A3 Bregana – Lipovac nedaleko od Rešetara. Kamion hrvatske registracije kojim je upravljao 28-godišnji vozač kretao se južnom kolničkom trakom autoceste od zapada prema istoku kada mu je iznenada puknula guma.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, uslijed pucanja pneumatika došlo je do prevrtanja vozila, rasipanja prevoženog tereta, udara u metalnu ogradu te prelaska na sjevernu kolničku traku, gdje se i zaustavio. U daljnjem kretanju vozila došlo je do udara u osobni automobil austrijskih nacionalnih oznaka, koji se zaustavio na travnatoj površini, a kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Austrije.

Na otpale dijelove metalne ograde udario je teretnim automobilom srbijanskih nacionalnih oznaka 41-godišnji vozač, državljanin Republike Srbije, koji se također kretao južnom kolničkom trakom autoceste A3 od zapada prema istoku. Tijekom obavljanja očevida, promet se odvijao usporeno, zaustavnim kolničkim trakom. U ovom događaju je 28-godišnji vozač teretnog automobila ozlijeđen te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški na ukazivanje liječničke pomoći, nakon čega je pušten.
 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?