najava

Denis Zvizdić od sutra Bruxellesu

18.06.2017.
u 11:09

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić boravit će od 19.6.2017. godine do 22.6.2017. godine u Bruxellesu gdje će nazočiti sjednici Sjevernoatlantskog vijeća + Bosna i Hercegovina, Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta (AFET), te održati niz sastanaka s dužnosnicima Europske unije i Europskog parlamenta.
 
Zvizdić će se sutra, ponedjeljak 19.6.2017. godine susresti s europskom komesarkom za transport Violetom Bulc, nazočiti sjednici Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta (AFET) od 16:00 sati te imati odvojene susrete sa zastupnicima u Europskom parlamentu Christianom Dan Predom, Toninom Piculom i Jozom Radošem.
 
U utorak, 20.6.2017. godine  planiran je susret sa zamjenicom generalnog tajknika NATO saveza Rose Gottemoeller i prisustvovanje sjednici Sjevernoatlantskog vijeća + Bosna i Hercegovina, a u poslijepodnevnim satima susreti s predsjednikom Europskog vijeća Donaldom Tuskom i europskim komesarom za okoliš, more i ribarstvo Karmenu Vellom.
 
Zvizdić će se u srijedu 21.6.2017. godine susresti, u odvojenim susretima, sa zastupnicima Europskog parlamenta Francom Bogovičem, Jasenkom Selimovićem i Ivanom Jakovčićem, zatim Grupom prijatelja BiH u Europskom parlamentu, kao i zastupnicima u Europskom parlamentu iz Republike Slovenije. U poslijepodnevnim satima planiran je i susret s europskim komesarom za proširenje i politike susjedstva Johannesom Hahnom, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?