Kandidat Saveza za bolju budućnost (SBB)

Dautbašić povukao kandidaturu za poziciju ministra prometa i komunikacija

Dautbašić
21.04.2016.
u 12:49

 Kandidat Saveza za bolju budućnost (SBB) za upražnjenu poziciju u Vijeću ministara BiH koja pripada SBB-u Bakir Dautbašić, obavijestio je 19. travnja Predsjedništvo SBB-a da u najboljoj namjeri pravljenja što bolje političke atmosfere u BiH, odustaje od ponuđene pozicije ministra u Vijeću ministara.

Predsjedništvo SBB-a, koje je duboko uvjereno u nevinost svojih kadrova, će već na prvoj idućoj sjednici donijeti odluku o Dautbašićevom jačem stranačkom pozicioniranju, priopćeno je iz Press centra SBB-a.

Prenosimo Dautbašićevo pismo u cijelosti:

Predsjedništvo Saveza za bolju budućnost

Poštovani,

Sa velikom časti ali i ponosom, prihvatio sam nominaciju rukovodstva SBB-a za poziciju državnog ministra komunikacija i prometa. Nominaciju sam shvatio kao veliko priznanje za moj dosadašnji rad u institucijama BiH i rezultate koje sam ostvarivao, osobito kao tajnik Ministarstva sigurnosti BiH.

Svjedoci smo procesa koji se vodi protiv mene i drugih istaknutih članova SBB-a i u ovom trenutku isti predstavlja značajnu smetnju kako za nesmetan rad mene kao eventualnog budućeg ministra, tako i za funkcioniranje koalicije na nivou BiH. Iz tih razloga, mišljenja sam, da bi eventualni prijedlog neke druge osobe za ministra u ovom trenutku bio svrsishodniji, te bi na taj način u javnosti bile izbjegnute negativne konotacije.

Ostajem na dispoziciji cijenjenom rukovodstvu SBB-a da svojim radom doprinesem razvoju našeg SBB-a, ali i jedine nam domovine BiH, kroz rad u organima stranke, ali i drugim pozicijama koje mogu u ovom trenutku nesmetano obnašati.

S poštovanjem

BAKIR DAUTBAŠIĆ

Ključne riječi
SBB

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?