Izvještajno - izborna Skupština

Darko Drmać novi predsjednik Hvidre grada Mostara

12.02.2020.
u 10:39

Jutros je u 9 sati u prostorijama udruge Hvidra grada Mostara održana Izvještajno - izborna Skupština na kojoj je umjesto dosadašnjeg predsjednika Mire Šunjića dužnost na razdoblje od dvije godine preuzeo Darko Drmać. Dva dopredsjednika u naredne dvije godine su Miro Šunjić (sjever) i Mario Cvitković (centar).
Svake četiri godine provodi se redovita izborna Skupština, a u tročlano predsjedništvo bira se po jedan član sa područja Sjevera (1.bojna, 2 bojna, Orlačka satnija, Satnije Drežnica, Grabovica i Vrdi) sa područja Centra (3.bojna, 4 bojna, 5 bojna i Samostalna satnija Zalik) i sa područja Juga (6.bojna, 7.bojna, 8.bojna, 9.bojna i Samostalna satnija Buna).
Verifikacijsko povjerenstvo je ustanovilo da je na Skupštini bio nazočan 31 punopravni izaslanik. Dosadašnji predsjednik Miro Šunjić otvorio je Skupštinu i podnio financijsko izvješće, a član Nadzornog odbora Emil Ćorić potvrdio da je rađeno sve transparentno i po zakonu.
Šunjić se svima zahvalio na ukazanom povjerenju, te naglasio da je Udruga za vrijeme njegovog mandata uspješno djelovala i ostvarila zacrtane ciljeve. Aktivno se sudjelovalo u obilježavanju važnih datuma i obljetnica. Pomagalo se financijski najugroženije članove i njihove obitelji. Organizirani su posjeti i održavani kontakti sa bratskim Udrugama u Republici Hrvatskoj. Šunjić i dalje ostaje aktivan u Udruzi na mjestu dopredsjednika Udruge i kao predsjednik povjerenstva za izradu monografije "25 godina Božićnih turnira Hvidra Mostar". Novi predsjednik Darko Drmać se također zahvalio nazočnim izaslanicima na ukazanom povjerenju i obećao da će jednako kvalitetno nastaviti voditi Udrugu u naredne dvije godine svoga mandata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije