sjednica

Danas zasjeda Dom naroda Parlamenta FBiH

Dom naroda FBiH
vecernji.ba
25.03.2024.
u 07:08

Sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine sazvana je za 25. ožujka u Sarajevu.

U najavljenom dnevnom redu su Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o prodaji stanova na kojima postoji stanarsko pravo, kao i više izvješća koji se odnose na rad pojedinih federalnih institucija, na stanje poljoprivrede u Federaciji BiH ili, pak, na odobravanje novčanih izdvajanja iz proračunske tekuće rezerve Vlade FBiH u prošloj godini.

Najavljene su i druge točke dnevnog reda, među njima Izvješće o zaduženju Federacije Bosne i Hercegovine po osnovu emisije (9M) trezorskih zapisa na dan 12.12.2023., Izvješće o odlukama o pomilovanju pravosnažno osuđenih osoba donesenim u prošloj godini, kao i predložene odluke o izboru potpredsjedatelja Doma naroda te o izmjenama odluke o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i članova radnih tijela ovog doma.

Prethodna sjednica Doma naroda održana je krajem siječnja ove godine kada je potvrđen ovogodišnji proračun Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije