Donosimo na 18 stranica

Danas u Večernjem listu u BiH objavljen natječaj za prijam nastavnika u školama Tuzlanske županije

25.07.2023.
u 10:23

Uz nastavnike, natječaji su i za stručne suradnike te druge zaposlenike u osnovnim i srednjim školama TŽ-a

Natječaji za prijam nastavnika i stručnih suradnika te drugih zaposlenika u osnovnim i srednjim školama Tuzlanske županije objavljeni se danas. Ministarstvo obrazovanja i znanosti Tuzlanske županije natječaje raspisuje u Večernjem listu BiH, priopćeno je iz Ministarstva obrazovanja i znanosti Tuzlanske županije. - Zbog zaključenog okvirnog sporazuma sa županijskim tijelima uprave, dužni smo natječaje objaviti u Večernjem listu. Kako bismo natječaje učinili dostupnima javnosti bit će dostupni i na aplikaciji - kazao je ministar obrazovanja i znanosti Tuzlanske županije Ahmed Omerović. Ministar Omerović naglasio je kako će se ove godine veći dio pozicija raspisati na neodređeno vrijeme, što je značajan iskorak u odnosu na prethodne godine. Iz Ministarstva obrazovanja i znanosti Tuzlanske županije najavljene su i određene novine kada je u pitanju način prijavljivanja za prijam nastavnika i stručnih suradnika u školama. Uz uobičajeni način prijavljivanja i slanja dokumenata, kandidati koji se žele prijaviti na jednu od brojnih pozicija moći će to uraditi i online, putem namjenske aplikacije. Kako je objašnjeno, aplikacija će omogućiti ne samo prijavljivanje na pozicije iskazane u natječajima nego će škole i školska povjerenstva putem aplikacije bodovati kandidate i objavljivati rang-liste. Rang-liste kandidata bit će dostupne na dan naznačen u tekstu natječaja na ulazu u školske objekte i putem aplikacije, a dosadašnja praksa objave svih lista na stranici Ministarstva obrazovanja i znanosti Tuzlanske županije će izostati zbog zabrane nadležne agencije za zaštitu osobnih podataka. Način bodovanja kandidata ostao je nepromijenjen - naveli su iz Ministarstva obrazovanja i znanosti Tuzlanske županije.

Pročitajte danas u Večernjem listu natječaje za prijam nastavnika i stručnih suradnika te drugih zaposlenika u osnovnim i srednjim školama Tuzlanske županije od 20. do 38. stranice.

Cijeli natječaj možete vidjeti i na poveznici Ministarstva obrazovanja i znanosti Tuzlanske županije:

https://montk.gov.ba/konkursi-oglas-za-prijem-zaposlenika-u-osnovnim-i-srednjim-skolama-tuzlanskog-kantona/10568/

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije