DNEVNI HOROSKOP

Dan će za većinu znakova biti odličan

08.05.2021.
u 09:21

Danas će većina dešavanja ovisiti o romantičnoj Veneri koja će provoditi svoje posljednje trenutke u Biku te se kasnije naći u četverokutnom položaju sa Jupiterom u Vodenjaku. Dan će za većinu znakova biti odličan. Emocije će se razvijati kao i odnosi koji su nam bitni. Intelektualne će stvari biti na prvom mjestu.

OVAN (21.03. - 19.04.)

Kada je u pitanju posao, nećete imati kontrolu kakvoj se nadate. Ukoliko pokušate nešto nametnuti, pribjegnete korištenju sile ili odlučite manipulirati drugima, suočit ćete se sa snažnim suprotstavljanjem. Nemojte pretjerivati jer će vas netko optužiti za blefiranje. Pripremite se na lažne vijesti koje uzimaju vrijeme.

BIK (20.04. - 20.05.)

Moguće su neugodne financijske poteškoće. Ostanite smireni i nemojte se upuštati u rasprave jer ćete samo uzrokovati svađu u kojoj na kraju nitko neće biti pobjednik. Odvojite dovoljno vremena za brigu o sebi ali i za pokretanje svega onoga od čega imate velika očekivanja. Uspješno ćete nadmašiti bilo kakvu konkurenciju.

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Tajne aktivnosti neće imati ishod kakvom se nadate. Pripazite na ono što govorite i još više na ono što radite kako vas netko ne bi optužio za nešto što nije vaša krivica. Dođete li ipak u takvu situaciju, nemojte se previše pravdati jer ćete samo pogoršati situaciju. U ljubavi se klonite velikih gesta, skupih darova i javnih poteza.

RAK (21.06. - 21.07.)

U povoljnoj ste životnoj fazi čak i ako nemate takav dojam. Ukoliko se previše povedete za okolinom ili pak odlučite iz inata napraviti sve ono što netko ne odobrava, samo ćete uzrokovati probleme i zbunjenost. Kako bi prosperirali, odlučite se za jednu stvar i onda je se držite. U ljubavi će situacija biti sve samo ne dosadna.

LAV (22.07. - 22.08.)

Napravite sve što možete da bi pomogli drugima ali izbjegavajte aktivnosti koje podrazumijevaju skrivanje informacija, čuvanje tajni ili obmanu. Da bi bili zadovoljni poslovnim životom, morat ćete biti otvoreniji i iskreniji prema kolegama. Koncentrirajte se na ono što možete napraviti za druge a ne što oni mogu za vas.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ukoliko očekujete puno od nedavnih dogovora, nemojte se previše davati u analize niti davati nove prijedloge jer bi mogli usporiti put do njihove realizacije. Najbolje ćete rezultate ostvariti ako se počnete manje brinuti o privatnim problemima a više se fokusirate na pronalazak dodatnog izvora prihoda. Učite i istražujte.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nastavite raditi onako kako smatrate da je najbolje, prezentirajte ono što možete ponuditi i slobodno predložite ideje koje su inovativne. Ukoliko netko ne pokaže interes ili ne razumije o čemu govorite, udaljite se jer to nije ona osoba koja zaslužuje vaše vrijeme. Osoba od koje to najmanje očekujete dat će vam zanimljiv prijedlog.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nećete puno toga postići ako se previše udubite u stvari koje nisu izvedive ili realne. Na poslu će se netko na vas požaliti da bi na kraju imali osjećaj krivnje. Ignorirajte ljubomorne osobe koje su sklone kritikama i ostanite vjerni sebi. Ako se fokusirate na kreativne ideje, rijetko će vas tko moći obeshrabriti ili usporiti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dosta će vas okupirati nova ponuda od strane osobe iz kruga poznanika. Koliko god se ona činila odličnom, nemojte biti naivni i smatrati da je baš sve što čujete istina. Istražite ono što vas zanima a ako se nešto ne poklapa, odbijte. Budite oprezni ukoliko se nalazite u tajnom ljubavnom odnosu, najbolje je izbjeći susret.

JARAC (22.12.-20.01.)

Pred vama je odličan dan u kojem možete ostvariti sve što poželite ali uz uvjet da se na to koncentrirate i pritom ne potrošite previše novca. Gurajte svoje ciljeve prema naprijed ali na jedan skroman način da bi dobili što bolje resurse i na kraju veći uspjeh. Neobična će vas ponuda dosta iznenaditi, istražite o čemu se radi.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Osoba od koje to najmanje očekujete danas će se truditi prikazati vas u lošem svjetlu. Kada su u pitanju posao i odgovornosti koje imate, nemojte nikome vjerovati niti se oslanjati na tuđu pomoć. Oni od vas koji imaju simpatiju mogli bi steći pogrešan dojam pa tako zaključiti da je interes obostran, suzdržite se od većih gesta.

RIBE (20.02.-20.03.)

Na ljubavnom polju možete očekivati u najmanju ruku kompliciranu situaciju. Nemojte se oslanjati na pretpostavke niti na prošla iskustva jer ćete dobiti pogrešan dojam pa onda i donijeti krivu odluku. Ništa ne prepuštajte slučaju. Ako netko započne svađu, odbijte se u nju uključiti i dajte do znanja da je to besmisleno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije