Banja luka

Cvijanović: Potrebna reorganizacija Vlade RS

 zeljka Cvijanovic
15.05.2016.
u 11:31

Cvijanović je istaknula kako postoje dvije mogućnosti reorganizacije i da jedna apsolutno zadovoljava ono što bi Vlada Srpske trebala pokazati

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da i dalje ostaje pri stavu da bi Vladu Republike Srpske trebalo reorganizirati jer bi se spajanjem određenih ministarstava postigla funkcionalnija struktura. 

"Ne mogu reći je li realno da se to uradi u jednom mandatu. Najlogičnije bi bilo pri kraju jednog i onda pripremiti teren za drugi mandat", rekla je Cvijanović za "EuroBlic". Ona je istaknula kako postoje dvije mogućnosti reorganizacije i da jedna apsolutno zadovoljava ono što bi Vlada Srpske trebala pokazati. 

"Nešto je preuzeto iz Srbije, a nešto iz drugih zemalja", dodala je Cvijanovićeva. Ranije je najavljivana mogućnost pretvaranja Ministarstva za izbjeglice u tajniđštvo ili odjel ili razdvajanje resora rada i braniteljsko-invalidske zaštite.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?