Misterija na plantaži lješnjaka

Čudo u BiH o kojem priča regija: Otvorila se zemlja i napravila veliku rupu

Screenshoot
17.03.2024.
u 17:26

"nije bilo kiša da bi ovdje bila ovakva voda. A i čudno je kako rupa tako odjednom, da zemlja propadne… ma ovo je neviđeno čudo”, kaže Mirsad.

"Ovo je stvarno veliko čudo, nikad ovako nešto nisam vidio", kaže Mirsad Zulum iz Gornjeg Vakufa u Bosni i Hercegovini nakon što je usred svoje zemlje, na plantaži lješnika, vidio ogromnu misterioznu rupu u zemlju, popunjenu vodom.

Misterioznu rupu je, kaže Mirsad najprije ugledao njegov sin, koji je oca brzo pozvao u nadi da će mu on objasniti o čemu se radi, međutim, ona je ostavila u čudu i njega i sina, ali i sve mještane u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

“Sin je ugledao rupu i mene zovnuo. Po mojoj procijeni ima oko tri metra dubine do vode, a ispod vjerojatno još tri metra”, tvrdi Mirsad koji je u rupu ubacivao veliko kamenje kako bi otprilike znao kolika je dubina, javlja N1. 

Također, ističe kako ne zna zbog čega je do ovoga došlo, ali se nada da se nešto slično na drugim dijelovima plantaže neće događati, jer ne bi dobro prošao ako bi se on ili netko od njegove obitelji našao na mjestu propadanja, piše Blic.

“Nešto smo gledali, ovako isto se dogodilo i u Srbiji, ali na nekoj njivi, ne znam, nitko nema objašnjenje. Ne znam, nije bilo kiša da bi ovdje bila ovakva voda. A i čudno je kako rupa tako odjednom, da zemlja propadne… ma ovo je neviđeno čudo”, kaže Mirsad.

Pored rupe, tu je i drvo lješnika za koje se svi čude, kako nije i ono palo.

“Ne znam, kako li ga to čudo nije povuklo dole, vidiš kako se malo nakrivilo, ovo bi možda neki stručnjaci mogli objasniti. Čudo neviđeno, možda i posljednji dani stižu, nešto se nagoviještava”, kaže on za YouTube kanal “Srednja Bosna Danas”.

“Tko bi me spasio da sam upao, tko bi me čuo. To je blato, ne bih se mogao popeti”, ističe.

Kako je s prijateljem uveliko počeo ubacivati ogromno kamenje u rupu u želji da je što prije zatrpa, mnogi su mu u komentarima zamjerili na tome, te ga posavjetovali da sačeka da dođe neki stručnjak i utvrdi o čemu se radi.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?