UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Cro Copov protivnik udario ga nogom te mu je razvalio testis

15.06.2017.
u 15:45

Ima nadimak ‘Željezni džentlmen’, no ono što je učinio kineskom teškašu nije bilo nimalo džentlmenski, a zaboljelo je i sve koji su pogledali video. Aori Gele (22) neko vrijeme neće sjediti. Boljet će ga i kad leži, i nakon operacije, javlja 24sata.hr.

Hyun Man Myung koji je bio prvi protivnik Mirku Filipoviću na Rizinu pogodio je mladog Kineza u najgore moguće mjesto. Udarac su osjetili i preci nesretnog borca koji, ne da si više nije mogao dići, već se gotovo onesvijestio od boli.

Kad je sudac vidio da je stvar ozbiljna, jer borci se često nakon ovakvih udaraca brzo oporave i nastave borbu, pozvao je liječnike koji su skinuli hlačice Kinezu i rekli sucu da prekine meč. Unatoč suspenzoru, Aori Gele od jačine udarca dobio je jednu od najgorih ozljeda, rupturu testisa zbog koje je morao na operaciju. Borba je završila ‘no contest’ odlukom, bez pobjednika, zbog nenamjernog udarca u međunožje.

Cro Cop je u pohodu na Rizinov Grand Prix u povratničkoj borbi u Saitama Areni nakon osam godina pobijedio Hyun Man Myunga gušenjem u prvoj rundi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije