Ministar vanjskih poslova BiH

Crnadak se u Beču sastao s Kurzom

crnadak
30.11.2016.
u 10:25

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak susreo se s ministrom za Europu, integracije i vanjske poslove Republike Austrije Sebastianom Kurzom u Beču.

Povod za susret dva ministra bio je zajedničko sudjelovanje na ceremoniji zatvaranja projekta kulturne razmjene "Godina kulture Austrija - BiH 2016". Projekt je programski realiziran u obje zemlje, kao rezultat uspješne suradnje Veleposlanstvo Republike Austrije u BiH i Ministarstva civilnih poslova BiH, čiji je cilj bio jačanje dobrih odnosa između BiH i Republike Austrije, posebno u oblasti kulture.

Ministar Crnadak je takođe prisustvovao svečanoj ceremoniji potpisivanja Sporazuma o suradnji u oblasti kulture, obrazovanja, znanosti, sporta i mladih, koji je potpisan između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Austrije, kao i koncertu Sarajevske filharmonije koji je obilježio kraj ove manifestacije, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije