primio mostarskog boksača

Čović poželio Markiću obranu titule prvaka

23.05.2019.
u 11:38

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović primio je danas u Domu HDZ-a BiH Emila Markića, mostarskoga boksača. Nakon osvajanja europskog WBO pojasa u poluteškoj kategoriji, Markić pred mostarskom publikom ovog vikenda brani titulu prvaka protiv trenutnog prvaka Češke Tomaša Adameka, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Markić je upoznao predsjednika Čovića sa svim pripremama za nadolazeću borbu koja se održava u nedjelju 26. svibnja u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 19 sati.

Također je govorio i o dosadašnjim rezultatima i zaprekama koje je prošao na putu do osvajanja titule prvaka u poluteškoj kategoriji po WBF verziji, te se zahvalio se za svu pruženu pomoć.

Čović je poželio Markiću obranu titule prvaka te puno sreće u budućim natjecanjima, posebno za ovu borbu pred mostarskom publikom.

„Svaki uspjeh naših sportaša, predstavlja i nama dodatni poticaj, vjerujem da će i ova buduća pobjeda potaknuti za nastavak truda i rada, te pridonijeti još većim uspjesima u karijeri“, poručio je Čović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?