Susret s Hasanovim

Čović pozdravio namjeru azerbajdžanske strane za daljnjim ulaganjima u BiH

07.07.2017.
u 15:55

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović susreo se s veleposlanikom Republike Azerbajdžan za BiH Eldarom Hasanovim u Uredu u Mostaru. Sugovornici su na početku susreta ustvrdili kako su odnosi dviju zemalja dobri, bez otvorenih pitanja, te je razgovarano o mogućnosti daljnjeg razvitka gospodarskih odnosa, napose u području energetike i infrastrukturnih projekata, te ulaganja azerbajdžanskih tvrtki u BiH.

Čović je pozdravio zainteresiranost i namjeru azerbajdžanske strane za daljnjim ulaganjima u Bosnu i Hercegovinu, te je istaknuo kako će i posjet predsjednika Illhama Aliyeva Bosni i Hercegovini, planiran za rujan ove godine, zasigurno doprinijeti daljnjem razvitku već dobrih odnosa naših dviju zemalja.

Nakon bilateralnog susreta s veleposlanikom, dr. Čović je primio predstavnike regionalnog gospodarskog izaslanstva Azerbajdžana. Razmatrali su mogućnosti njihovog angažmana na konkretnim kapitalnim projektima na širem području Hercegovine, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije