Čović održao radni sastanak s Mladeži HDZ-a BiH

18.05.2017.
u 16:22

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović održao je u četvrtak sastanak s predstavnicima Mladeži HDZ-a BiH.

Tom prigodom Čović je još jednom čestitao novoizabranom vodstvu Mladeži HDZ-a BiH te ih potaknuo na zajednički rad. Dotaknuo se i aktualne političke situacije u BiH, uz osvrt na trenutna događanja i opredjeljenje stranke za pokretanjem aktivnosti oko izmjena izbornog zakona, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić na sastanku je prezentirao plan i program aktivnosti te mladeži u idućem razdoblju.

Inače, sastanku su nazočili i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, dopredsjednik HDZ-a BiH i dopredsjedatelj Vijeća ministara BiH, ministar financija i riznice Vjekoslav Bevanda, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić i v.d. glavnog tajnika HDZ-a BiH Miljana Glamuzina, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije