Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a

Čović obišao posavske gospodarstvenike na Mostarskom sajmu

11.04.2019.
u 14:52

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović danas je na međunarodnom 22. sajmu gospodarstva Mostar 2019. obišao štandove posavskih poduzetnika, kao i štandove tri općine Županije Posavske.

Na prostoru od preko 450 m2 smješteni su štandovi 26 uglednih poduzetničkih tvrtki i institucija. Predstavljeni su gospodarski potencijali iz oblasti mesne industrije, kožarske, poljoprivredne, veterinarstva, prezentirani su proizvodi od pruća, tvrtke koje se bave informatičkom opremom i električnim uređajima, proizvode plastičnu ambalažu, čamce, sedla, te značajni potencijali OPG-a u oblasti eko proizvodnje raznih proizvoda.

Gospodarstvenici su tijekom razgovora i obilaska Čovića izrazili veliko zadovoljstvo dolaskom na prestižnu prezentaciju gospodarstva gdje su imali priliku pokazati potencijale s kojima raspolažu njihove tvrtke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?