nakon izbora za sabor rh

Čović čestitao Plenkoviću na izbornom uspjehu

Dragan Čović
13.09.2016.
u 13:15

Hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović čestitao je predsjedniku HDZ-a RH Andreju Plenkoviću na izbornom uspjehu. 

"Poštovani gospodine Plenkoviću, koristim ovu prigodu da Vam kao hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a, te u svoje osobno ime, uputim iskrene čestitke na uspjehu koji je HDZ Republike Hrvatske, s Vama na čelu, ostvarila na ovonedjeljnim izborima za Sabor Republike Hrvatske.

Uvjeren sam kako ćete ukazano povjerenje hrvatskog naroda odgovorno iskoristiti, uspješno odgovoriti, kao i do sada, na sve izazove koji Vam predstoje, te svojim budućim radom doprinijeti daljnjem jačanju stabilnosti i suradnje u regiji i napretku Republike Hrvatske i njenih građana.

Dozvolite mi još jednom izraziti čvrsto uvjerenje u nastavak dobrosusjedskih i prijateljskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, i Vašu nesebičnu i nedvojbenu potporu Bosni i Hercegovini na njenom euroatlantskom putu", istaknuo je Čović u čestitci upućenoj Plenkoviću, priopćenpo je iz HDZ-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije